FOTO: Turistička ponuda Pitomače bogatija za moderno uređen Hotel Divino

Nakon što je nedavno otvorio svoja vrata posjetiteljima, u petak, 23. lipnja, održana je i prigodna svečanost otvorenja Hotela Divino u Pitomači.

Moderno uređen hotel mladog poduzetnika Ivana Đakića, u sklopu kojeg se nalaze vinski bar i restoran Hedone te kafić, smješten je u ulici Ljudevita Gaja 130/b, a za goste je otvoren od 0 do 24 sata.

Direktor hotela Ivan Đakić je prilikom svečanosti otvorenja zahvalio svima koji su dali svoju podršku u realizaciji ove ideje koja će upotpuniti turističku ponudu kako općine Pitomača, tako i naše županije. Naglasio je da hotelski restoran nudi hranu s naših domaćih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, kao i domaće vino iz OPG-a Đakić.
– Restoran ima i ponudu gableca te besplatnu dostavu za pitomačko područje, a za posebne prigode, po dogovoru, i catering. Ponuda hotela uključuje i salu čiji je kapacitet 400 sjedećih mjesta te Hotel Divino stoji na raspolaganju za organizaciju zabava, vjenčanja, rođendana, krstitki i ostalih prigodnih događanja, rekao je Ivan Đakić.

U sklopu hotela nalazi se 20 soba s ukupno 50 ležajeva i kupaonicama. Sve sobe su klimatizirane i opremljne smart TV-ima, a tu je i besplatan Wi-Fi za sve goste.

Novim smještajnim kapacitetima osobito je zadovoljna direktorica Turističke zajednice općine Pitomača Ivona Pankaz koja je Đakić Thim-u te njegovim suradnicima i poslovnim partnerima zahvalila u ime Turističke zajednice i načelnika Željka Grgačića.
– Objekt s kapaciteom od 50 smještajnih jedinica je ono što je zapravo nedostajalo na području općine Pitomača kako bi se, uz turističke resurse i atrakcije, privuklo organizatore i turističkih putovanja. Također, želim svu sreću u provođenu budućih projekata i uspješan rad, naglasila je Ivona Pankaz.

Brojni okupljeni gosti nakon kratke svečanosti otvorenja druženje su nastavili uz TS Fijaker iz Osijeka. (www.icv.hr, mb; foto: M. Rođak, M. Bašić)

[g-gallery gid=”416414″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content