FOTO: Župan Igor Andrović u Pitomači otvorio 9. izložbu proizvoda i usluga

U Pitomači je u sklopu obilježavanja Dana općine i blagdana sv. Vida otvorena 9. izložba proizvoda i usluga. Nakon uvodnih riječi predsjednika Udruženja Mladena Balića, nazočne su pozdravili direktor HGK – Županijske komore Virovitica Milan Vanđura i predsjednik Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije Ivan Kostelac, a izložbu je otvorio virovitičko-podravski župan Igor Andrović koji je naglasio kako će Županija i nadalje podržavati obrtništvo na ovom području. Virovitičko-podravska županija tako sufinancira kamate na obrtničke kreditne linije, a razvojna agencija VIDRA svojim angažmanom uvelike pomaže prolazak EU projekata za obrtnike i poduzetnike s područja Virovitičko-podravske županije.

Na izložbi su predstavljeni proizvodi i usluge oko 150 izlagača iz Pitomače i okolice. Tom prigodom prisutnima su predstavljene tvrtke, obrti i OPG-i koji zapošljavaju najviše djelatnika, kao i one koje su ostvarile najveći prihod u protekloj godini. Među najuspješnijima su Spider Grupa, Hidrocom, Silosi Pitomača, Plantaže, Tapeterija Veličan, Herbas, Kograd… Izložbi su prisustvovali, među ostalima, i načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić, ravnateljica VIDRE Emina Kovač…

Ova tradicionalna izložba održava se u organizaciji Udruženja obrtnika općine Pitomača, suorganizaciji HGK – Županijske komore Virovitica te pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore i Ministarstva poduzetništva i obrta. (www.icv.hr, mb; foto: M. Bašić, K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content