Fotogalerija: Ivan Bartolić i Mihael Antolić te Alen Krce slavili na 31. moto alki u Špišić Bukovici

Više od 500 motorista iz 13 klubova iz sjeveroistočne Hrvatske okupilo se u subotu, 24. lipnja, u Špišić Bukovici na tradicionalnoj Moto alki. Već 31. godinu zaredom, na Ivanje, ovu posebnu i zanimljivu igru organizirao je MK „Alka“ Špišić Bukovica. Nakon posvete motorista i motora, započelo je natjecanje alkara koje je otvorio načelnik Općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler.
Prvo mjesto u klasi jednosjed osvojio je Alen Krce iz Moto kluba Bjelovar, drugo Mario Šulc, također iz bjelovarskog moto kluba te treće Mihael Antolić iz MK „Alka“ Špišić Bukovica.

U klasi dvosjed slavili su Ivan Bartolić i Mihael Antolić (MK Alka), ispred Damira i Saše Turniški (MK Bjelovar) te Mladena Mustača i Danijela Čizika (MK Alka).

MG 5138

Po prvi puta, ove godine su u natjecanju sudjelovale i osobe s invaliditetom iz Udruge osoba s invaliditetom Virovitica te na taj način uveličale ovu jedinstvenu manifestaciju. Prvo mjesto u ovoj kategoriji natjecanja pripalo je Miroslavu Jezerčiću, drugo Damiru Brkiću te treće Dejanu Vargoviću. Ovogodišnja Moto alka bila je posebna i po tome što je posvećena tragično preminulom članu Ivanu Ramljaku – Rami.

MG 5063

Po završetku natjecanja pehare najboljima su podijelili predsjednik kluba Zvonko Lulić i potpredsjednik Marin Rengel, u nazočnosti načelnika Hrvoja Milera i obitelji Ivana Ramljaka – Rame, a potom je uslijedio defile ulicama Špišić Bukovice…. (www.icv.hr, mb; foto: Matija Rođak)

[g-gallery gid=”416553″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content