„Jaglac“ Orahovica: Radionica „Uvod u menadžment volontera u utorak, 27. lipnja

U utorak, 27. lipnja, u 15 sati, u prostoru udruge “Jaglac”, Kralja Zvonimira 53 Orahovica, održat će se uvodna edukacija o menadžmentu volontera. Edukaciju će voditi edukatorica i voditeljica Tena Anić iz Lokalnog volonterskog centra Zvono Belišće.

Cilj radionice je upoznati sudionike s procesom menadžmenta volontera te s koracima u ciklusu menadžmenta volontera. Osvijestiti važnost rada s volonterima te potaknuti sudionike na izradu kvalitetnih volonterskih programa.
Radionica je namijenjena koordinatorima volontera, osobama u neprofitnim organizacijama koje uključuju i upravljaju radom volontera. Radionica je namijenjena svima onima koji će u svoj rad tek uključiti volontere kako bi stekli osnovna znanja iz menadžmenta volontera te kako bi znali koji su potrebni koraci u uključivanju volontera u rad organizacije.

Neke od tema na radionici su: zakonski okvir volonterstva u RH, definiranje osnovnih pojmova u menadžmentu volontera, uloga koordinatora volontera, faze ciklusa menadžmenta volontera.
Sudionici će kroz praktičan rad započeti s planiranjem vlastitih volonterskih programa. (www.icv.hr, Udruga “Jaglac”; foto: Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content