Šaranski kup u Špišić Bukovici osvojila ekipa „Bilogorski bedak“

Povodom Dana Općine Špišić Bukovica na jezeru Zidine je od 22. do 26. lipnja održan 6. šaranski kup „Lendava“ Špišić Bukovica, odnosno natjecanje u dubinskom lovu šarana i amura. Na natjecanju je sudjelovalo 11 ekipa iz Bjelovarsko-bilogorske, Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Virovitičko-podravske županije, a ulovljeno je ukupno 746 kilograma ribe, 627 kg šarana i 119 kg amura, što je izuzetno dobar rezultat.

Prvo mjesto u ekipnom poretku osvojila je ekipa „Bilogorski bedak“ iz Bjelovara i Virovitice. Drugi su bili „Carpemoni“ iz Virovitice, a treći „Epo Art“ također iz Virovitice.

Najveću ribu, amura od 12.480 kg ulovila je ekipa „Tiho i Dara“ iz Virovitice, a na natjecanju su još sudjelovali „Kormorani“ iz Gradine i Milanovca, „Tri kuma“ iz Dugog sela (Zg), „Burazi“ iz Vukosavljevice, „C i R“ iz Ivanovog Sela, „Carp Time“ iz Pitomače, „Šogori“ iz Virovitice i „Bih Budha“ iz Popovače. Organizator natjecanja bilo je ŠRD „Lendava“, pokrovitelj Općina Špišić Bukovica, a zahvalnice, statue i pehar pobjedničkoj ekipi uručio je načelnik Općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler. (www.icv.hr, bs; foto: Bruno Sokele)

[g-gallery gid=”416692″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content