U Virovitici predstavljen projekt “B Light” sheme za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima

U Panonskom drvnom centru kompetencija u Virovitici organizirana je svečana konferencija povodom predstavljanja projekta “B Light” sheme za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima.

“B Light” shema je projekt kojim se financira suradnja malih i srednjih poduzeća na pograničnom području Mađarska-Hrvatska u sklopu Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020. Ukupna vrijednost bespovratnih potpora za poduzetnike iznosi gotovo 53 milijuna kuna. Projekt provodi HAMAG-BICRO kao glavni korisnik te sedam regionalnih (županijskih) razvojnih agencija s programskog područja Mađarska-Hrvatska.

U ime Ministarstva vanjskih poslova i trgovine te Ureda premijera Republike Mađarske konferenciji je prisustvovala Nikoletta Horváth, u ime Ministarstva regionalnog razvoja Republike Hrvatske Margareta Aničić, a Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Paulina Tomašković.

Nakon što su projekt predstavili Boris Guina, zamjenik predsjednika Uprave Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije koja je organizirala njegovo predstavljanje te voditelj projekta Renato Vrebac, za poduzetnike i obrtnike organizirano je nekoliko radionica te sastanaka.

Opširnije u novom broju Virovitičkog lista….

IMG 6158 Custom IMG 6155 Custom IMG 6152 Custom IMG 6143 Custom IMG 6140 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content