Virovitičko-podravska županija ponovno će uvesti sufinanciranje programa „Naj učenik“ i „Naj majstor”

Stupajući na dužnost župana Virovitičko-podravske županije, Igor Andrović je najavio „najveći pomak očekujemo u razvoju gospodarstva i zapošljavanju, te ćemo raditi na projektima koji će tome doprinijeti.

Tim povodom, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, sa svojim zamjenicima Marijom Klementom i Darkom Žužakom, održao je radni sastanak s predstavnicima HGK Županije komore Virovitica (direktor Milan Vanđura) i HOK-a POK Virovitičko-podravske županije (predsjednik Ivan Kostelac i tajnik Božidar Jeremić).

Govorilo se o budućim gospodarskim projektima, povećanju zaposlenosti, budućoj brzoj cesti koja će spajati Zagreb i ovaj dio Hrvatske s granicom Mađarske i koja će predstavljati žilu kucavicu budućeg razvoja Virovitičko-podravske županije. Bilo je govora i o skorašnjem Agroexpu koji će se održati u sklopu Dana Virovitičko-podravske županije, aktivnostima oko Viroexpa, kao i Školskoj shemi, inicijativi ministra Tomislava Tolušića koja će umnogome pomoći povrtlarima, voćarima i mliječnim proizvođačima te omogućiti školarcima besplatne obroke.

Virovitičko-podravska županija je najavila da će u svrhu očuvanja i razvoja obrta na području Virovitičko-podravske županije ponovno uvesti sufinanciranje programa „Naj učenik i Naj majstor”.

I predstavnici HGK ŽK Virovitica i HOK POK-a su pohvalili suradnju s Virovitičko-podravskom županijom kao i resornim ministarstvima. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

[g-gallery gid=”415153″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content