FOTO: Natjecanje konopaša i oldtimeri obilježili 2. županijski festival sportske rekreacije na selu Jakuplje 2017. u Vaškoj

Osam ekipa sportske rekreacije “Sport za sve” sudjelovalo je na 2. županijskom festivalu sportske rekreacije na selu Jakuplje 2017. u Vaškoj. U natjecanju konopaša u kategoriji muški prva je bila ekipa Našice, druga Darda, a treća Vaška. U kategoriji žene prvo mjesto osvojile su natjecateljice iz Darde, drugo Našice i treće Vaška. Prijavile su se i dvije dječje ekipe – prva je bila domaćin Vaška, a druga Novaki.

Veliko zanimanje natjecatelja i publike privukli su i oldtimeri Udruge oldtimera Našice, moto bikera iz Špišić Bukovice, MK Zvijeri iz Čađavice, kao i oldtimera Željka Panića i Dragana Dimitrijevića iz Slatine. Svi zajedno, nakon sportskog dijela, prošli su ulicama Vaške nakon čega je oragnizirano zajedničko druženje.

Medalje i zahvalnice uručili su svim sportašima i vozačima načelnik Općine Sopje Berislav Androš i predsjednik Udruge Sloga Vaška Vinko Ivanac. (www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[g-gallery gid=”419536″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content