Nikola Suvajac: Nadamo se da će novi trener nastaviti dobar trend pozitivnih rezultata

KAPETAN VIROVITICE OPTIMISTIČNO NAJAVLJUJE NOVU SEZONU U ČETVRTOJ LIGI BJ-KC-VT

Nogometaši Virovitice započeli su s pripremama za početak nove sezone u Četvrtoj nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Tim povodom popričali smo s kapetanom momčadi s Vegeške Nikolom Suvajcem i pitali ga kako gleda na proteklu sezonu.
– Osvajanje Županijskog kupa veliki nam je poticaj za dalje, ali osjećamo i veliko olakšanje jer smo nakon dugo vremena osvojili trofej i pokazali da rezultati iz prethodnih sezona ne pokazuju stvarnu kvalitetu naše momčadi – ističe Suvajac kojemu je cilj odraditi dobre pripreme.
– Nadam se i ponekom kvalitetnom pojačanju u našim redovima. Želja nam je ostvariti što bolje rezultate u prvenstvu, a i u pretkolu Hrvatskog kupa pokušati izboriti prolaz te dovesti nekog od naših najboljih hrvatskih klubova na Vegešku.
Momčad je preuzeo novi trener Elvis Vinak. Možemo reći da je on ustvari stari trener budući da je godinama bio glavni strateg Virovitice, a vratio se iz Suhopolja s kojim je osvojio naslov prvaka u I. ŽNL.
– Nadamo se da će novi trener nastaviti ovaj dobar trend pozitivnih rezultata iz posljednjih nekoliko utakmica i da ćemo konačno ove sezone napraviti kvalitetan iskorak i u prvenstvu te zauzeti mjesto koje ovaj klub sa svojom tradicijom i prijašnjim uspjesima i zaslužuje – rekao je Suvajac, koji je već nekoliko godina jedan od ključnih igrača Virovitice.
Prema riječima Vinaka, iduće sezone seniori će ponovno uzeti nekoliko juniora iz svog pogona u prvu momčad.
– Juniori su uvijek bili bitan dio Virovitice. Mnogo kvalitetnih igrača je izašlo iz našeg omladinskog pogona i ne sumnjam da će se i ovaj put naći nekoliko dobrih igrača koji mogu biti korisni i koji će uz podršku iskusnijih igrača dodatno napredovati za sezone koje slijede.
Na Vegeški su postavljene nove tribine koje će, nadamo se, biti ugodno popunjene u idućoj sezoni.
– Tribine su definitivno dodatni poticaj publici da dođe na Vegešku, ali mi igrači smo ti koji svojim kvalitetnim igrama moramo dati publici razlog da nas svaku utakmicu dođu podržati u što većem broju. Nadam se da će tako i biti, te ih ovim putem pozivam da dođu na utakmicu, podre nas i budu naš 12. igrač. (www.icv.hr, V. Lesić; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content