Obilježen Dan mjesnog odbora Rezovac – blagdan sv. Joakima i sv. Ane

Povodom blagdana svetog Joakima i sv. Ane, zaštitnice virovitičkog prigradskog naselja Rezovac u večernjim satima održana je svečana sjednica Vijeća mjesnog odbora Rezovac. Sjednici su između ostalih nazočili virovitički gradonačelnik Ivica Kirin i zamjenik gradonačelnika Damir Marenić te direktori gradskih tvrtki i brojni predsjednici virovitičkih mjesnih odbora.

Tom prigodom predsjednik Vijeća mjesnog odbora Rezovac Branko Tomljanović u ime domaćina podsjetio je na brojne aktivnosti koje su odrađene u proteklom razdoblju između ostalog naglasivši da je Rezovac danas mjesto ugodnog življenja koje infrastrukturno gledano ni po čemu ne zaostaje za ostalim dijelovima grada. Izrazio je zadovoljstvo što je u protekloj godini ostvareno sve ono što je Vijeće mjesnog odbora Rezovac zatražio te posebno istaknuto asfaltiranje V. odvojka Ulice Vinogradski put i Stari Rezovac što je znatno povećalo sigurnost mještana koji tamo žive. Pohvaljena je odlična suradnju s Gradskom upravom.

rezovac 44Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin posebno je pohvalio mještane Rezovca koji su prilikom jedne nesreće njihovih sumještana pokazali veliko srce i pomogli im u najtežim trenucima. Također je najavio je da će prva investicija koja će uslijediti biti izgradnja nogostupa od ulice Zlatnog Polja do Crkve sv. Ane što će biti izrazito zahtjevno i skupo zbog potrebe zacijevljenja, a istaknuop je i probleme oko neriješenih imovinsko-pravnih odnosa. (virovitica.hr, foto: Z. Ciprijanović)

[g-gallery gid=”419915″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content