Orahovački Papuk nadigrao Hrvatski dragovoljac

Jedan dio svojih priprema za nastup u II. hrvatskoj nogometnoj ligi, momčad zagrebačkog Hrvatskog Dragovoljca odrađuje u Orahovici. Tim povodom, ”Crni iz Sigeta” odigrali su prijateljski, pripremni pogled s orahovačkim četvrtoligašem Papukom. Odigrana je dobra, čvrsta utakmica u kojoj je Dragovoljac diktirao tempo, imao posjed lopte, a Papuk prijetio iz kontre. Jedna takva u 27. Minuti rezultirala je pogotkom domaćina, a mrežu gostiju iz Zagreba zatresao je Denis Prša na asistenciju Borne Mimića. Rezultat se nije mijenjao, a Hrvatski dragovoljac uspio je u drugom poluvremenu promašiti i opravdano dosuđeni udarac s 11 metara. Dragovoljac je s klupe vodio poznati hrvatski nogometni stručnjak Igor Pamić:
-Dragovoljac je po drugi puta za redom imao sreće, i nije ispao u treću ligu, ovoga puta zbog situacije u Splitu. Sada je vrijeme da se ovaj klub stabilizira i da dođe ne nivo koji on i zaslužuje. Za mene je to definitivno izazov, ovdje sam došao nešto napraviti, a sigurno se neću zadovoljiti s prosječnošću znači da se borimo za ostanak, nego ću težiti napraviti što više, no već sada je vidljivo da tu ima jako puno posla. Materijala u ovoj momčadi ima itekako, naravno nismo još gotovi ni sa selekcijom igrača, na nekim pozicijama još moramo i dovesti neke igrače jer smo na istima dosta tanki, a na nekim pozicijama imamo čak i previše igrača. Momčad nije dovoljno uravnotežena, nije dobro izbalansirana, no međutim velik potencijal postoji što sam vidio u ovo kratko vrijeme i sada je, preuzeo bih odgovornost, na meni , ali naravno i na dečkima da sve ispoštuju u što uopće ne sumnjam. Isto tako ne sumnjam da će Hrvatski Dragovoljac igrati važnu ulogu u hrvatskom drugoligaškom nogometu i ja sam zapravo uvjeren da ćemo već iduće godine igrati i prvu ligu. – rekao je Igor Pamić.

PAPUK – HRVATSKI DRAGOVOLJAC 1:0

Igralište NK Papuk
Gledatelja: 100
Suci: Zoran Stojnović (Orahovica) Gojko Babić (Orahovica) i Jurica Kiris (Zdenci)
Strijelac: 1:0 – Prša 27. min

PAPUK – Mehmedi, Šimek, Turković, Krsnik, Podboj, Bušljeta, Vratković, Duspara, Mimić, Radinković, Prša. Još su igrali: Bulić, Kraljik, Brusač i Jukić. Trener: Darko Krsnik

HREVATSKI DRAGOVOLJAC- Bogović, Barišić D., Puljić T., Prebeg, Čavić, Meglaj, Žećelj, Filipović, Koletić, Galić, Krešić. Još su igrali: Gudelj, Bukvić, Barišić M., Bilić, Žile, Eller, Kraljček, Puljić K., Maloku, Sunagić, Slišković i Čavar. Trener: Igor Pamić. (www.icv.hr, vg; Fotografije: Vladimir Grgurić)

[g-gallery gid=”419797″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content