Ovog vikenda u kinu “PARK” pogledajte: “Brži od najbržih” i “Patke za nemoguće zadatke”

Ovog vikenda u kinu “PARK” pogledajte:

5.8.2017. 20:00 Brži od najbržih

12.4.2017 16 32 57 Overdrive HR novi

Profesionalni kradljivci automobila Andrew i njegov mlađi brat Garrett, nađu se u sukobu s francuskim gangsterima. Dvojica braće specijalizirani su za krađu skupocjenih, luksuznih automobila. Angažirani su ukrasti prekrasan Bugatti iz 1937. vrijedan milijun eura, te se zapute na jug Francuske kako bi izvršili posao no budu uhvaćeni od strane vlasnika i lokalnog gangstera Jacoma Moriera. On im u zamjenu za njihove živote nudi novi posao – ukrasti od njegovog glavnog rivala, Maxa Klempa, njegov najluksuzniji auto – Ferrari 250 GTO iz 1962.

6.8.2017. 18:00 Patke za nemoguće zadatke

6.8. patke za nemoguće zadatkeNa malom otoku izgubljenom u dalekoj Kini, miran život mandarina pataka iznenada se pretvori u veliki kaos kada vojska divljih pataka koje su krenule na krstarenje do Havaja, slučajno završi na njihovom otoku. Šef divljih pataka ne želi poštovati njihovu tradiciju, a car mandarina pataka ne voli nepozvane goste. Između dva plemena izbija hladni rat. Dok odrasli ratuju, djeca vođa oba plemena se zaljubljuju i nije ih briga za rat njihovih očeva.

Pretprodaja karata na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.

UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content