“Svirka u Palači” u subotu, 22. srpnja: More i Stringers

U organizaciji Turističke zajednice grada Virovitice, Kluba mladih Virovitica te profesora virovitičke Glazbene škole Marija Petrinjaka sutra će se održati još jedna “Svirka u Palači”. Ovoga puta nastupit će dva virovitička banda: More i Stringers.

„STRINGERS“
Bend je osnovan u ožujku 2017. godine te je sastavljen od 3 člana Marko Grubešić (gitara, vokal), Luka Mlinarić (gitara) i Marko Teskera (gitara, vokal) – svi iz Virovitice. Povremeni član benda je i Hrvoje Matašin (bubnjevi, perkusije) – Zagreb. Vrsta glazbe koja prevladava u repertoaru je uglavnom blues, ali ima elemenata alt rocka, country-ja i folk rocka. Trenutno sviraju samo obrade starijih rock klasika u akustičnom obliku, ali se u bližoj budućnosti planira i pripremanje i objavljivanje autorskih pjesama. Članovi Stringersa na grupu gledaju kao način razonode, hobi, ali ponajviše prijateljstvo, druženje i ljubav prema glazbi općenito bez komercijalnih aspiracija.

“MORE”
Bend More nastao je sa željom osnaživanja alternativne virovitičke scene. Sastoji se od bivših članova Irritusa: (gitarist) Vedran Puškarić, (gitarist) Krešimir Tomac, (basist) Krešimir Krpan, (vokal) Ivan Škvarić i (bubnjar) Tomislav Kožnjak. Sviraju rock/blues obrade. Od Bad Company, The Rolling Stones do Lenny Kravitza, Gavin DeGraw i mnogih drugih.

Rock koncert pod zvijezdama i ove će subote započeti u 21 sat i besplatan je za sve posjetitelje.

Ž. Đ.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content