“Bilogorski bedak” i ovoga puta pobijedio na “Šaranskom druženju” u Špišić Bukovici

Športsko ribolovno društvo “Lendava” iz Špišić Bukovice, uz pokroviteljstvo Općine Špišić Bukovica i načelnika Hrvoja Milera, organiziralo je ne retenciji Zidine trodnevno tradicionalno “Šaransko druženje”, odnosno natjecanje u lovu šarana i amura na postavu. Na natjecanju je sudjelovalo 11 timova iz Bjelovarsko-bilogorske, Zagrebačke, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije.

I ove godine prvo mjesto s ulovljenih 67 kilograma i 360 grama ribe pripalo je timu “Bilogorski bedak” iz Bjelovara i Virovitice. Drugi je bio tim “Big Buddha” iz Našica i Popovače sa 64 kilograma i 940 grama ulovljene ribe, a treće mjesto pripalo je timu domaćina “A je to” sa 63 kilograma i 380 grama ribe.

Daljnji poredak je “Prijatelji” iz Špišić Bukovice, “Tri kuma” iz Dugog Sela (Zg), “Sharp Hooks” iz Korije i Špišić Bukovice, “Dravski pecaroš” iz Turanovca, “Škropci” iz Dugog Sela (Zg), “Ferko” iz Golog Brda, “DV” iz Pitomače i “Dobri momci” iz Dugog Sela (Zg).

Najveću ribu, amura od 15 kilograma i 260 grama ulovio je tim “Big Buddha”, a ukupno je ulovljeno 382 kilograma i 750 grama ribe. Medalje i statue najuspješnijim timovima uručili su načelnik Općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler i predsjednik ŠRD “Lendava” iz Špišić Bukovice Darko Korać.

(www.icv.hr, Bruno Sokele)

[g-gallery gid=”424493″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content