Dan otvorenih vrata Studentskog doma Virovitica: Studente očekuju moderno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe s besplatnim Internetom

Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici organizirala je za sve zainteresirane učenike, studente i građane Dan otvorenih vrata novoizgrađenog Studentskog doma u Virovitici. Tom prilikom nazočni su obišli prostorije Doma te se upoznali s njegovim sadržajima.

Svečano otvorenje Studentskog doma je u srijedu, 30. kolovoza, a prvi stanari stižu početkom akademske godine. Studentima će na raspolaganju biti moderno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe s ukupno 108 ležajeva, kao i besplatan Internet. Uz to, korisnicima će na raspolaganju biti i boravak za zajedničko druženje te informatička učionica, a u domu se nalaze i profesionalne perilicei sušilice rublja te uređaji za glačanje.
Cijena mjesečnog smještaja iznosit će 400,00 kuna.

– Naših 83 posto studenata dolazi izvan područja grada Virovitice i ima pravo na smještaj u Studentskom domu. Time ćemo im omogućiti da ovdje žive kvalitetno i jeftino.

MG 2022Otvorenjem doma privodimo kraju jednu uspješnu priču. Naime, dom se nalazi u kompleksu bivše vojarne koja se tako pretvara u pravi studentski kampus u kojem se nalazi Visoka škola Virovitica te studentski restoran i kafić. Natječaj za smještaj u domu je još uvijek otvoren, imamo velik broj upita, a na dnevnoj bazi stiže i po desetak prijava. – rekao je dekan Visoke škole Oliver Jukić.

Projekt izgradnje Studentskog doma prijavljen je u sklopu operativnog programa ”Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.”, a nositelj i investitor je Visoka škola Virovitica. Ukupna vrijednost projekta je 19.373.876 kuna, a iznos EU potpore je 18.524.301 kuna. Projekt se realizira zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice. (www.icv.hr, mb; foto: Matija Rođak)

[g-gallery gid=”424577″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content