Ferragosto JAM: Elemental i Bajaga “zapalili” gotovo 10.000 ljudi na orahovačkom Jezeru

Ludnica je počela, zaorio se prepoznatljivi ”eeeeeeeeeeee” na orahovačkom Jezeru, 10. jubilarni Ferragosto JAM je u punom svom jeku. Nakon nulte večeri i sjajne Sepulture, prvu večer festivala otvorili su na glavnom, Piknik strageu dečki iz grada Na Dravi, legendarni Koca i Debeli Precjednik koji su potpuno zagrijali ionako vatrenu atmosferu. Potom je na pozornicu došla zagrebačka grupa Lika Kolorado pa sjajni Pridejvi, a onda specifični i briljantni Atenat. Kulminacija se dogodila u trenutku gada je pozornicu zauzela sjajna Remi i njen Elemental, a vrhunac svega bio je u ponoć na punih ”220 u voltima” jer zapjevala je legenda rocka na ovim prostorima, Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori. “Plavi safir”, “Verujem, ne verujem”, “Godine prolaze”, “Moji drugovi”, “220 u voltima”, “Tišina” i mnoge druge stare i nove hitove pjevalo je u glas i mlado i staro što još jednom dokazuje da Bajagine pjesme traju vječno.

DSC 1891

Na kraju je sve ljubitelje hip-hopa razgalio poznati osječki reper Kandžija, a organizator se pobrinuo za sjajan dekor uz ispucavanje konfeta i balona, što je dodalo novu dimenziju među posjetitelje kojih je prve večeri bilo gotovo 10.000 iz svih krajeva Hrvatske, od Splita do Iloka, a od organizatora smo doznali da su posjetitelji došli čak iz Afrike i Irske.

DSC 2010

Jedinstveni Ferragosto u sjajnom ambijentu na orahovačkom Jezeru nastavlja se danas, 4. kolovoza kada na Piknik stageu program počinje već u 18:45 sati nastupom benda Judette, u 19,30 je nastup grupe NLV, potom nastupa bend Laka, a u 21,15 počinje svirka beogradskog Repetitora. U 22,30 slijedi legendarni Ripper i njejgov Pipschips and Video clips, u 23,45 ljubitelje hip-hopa zabavljat će Baby Dooks i Bolesna braća, a do kraja večeri još će nastupiti Mašinko i Bad copy. Istog dana na Izštekanom stageu program počinje u 14,30, a sve do 18,00 sati nastupat će Ognjen Čudnoređe, Lovely Quinces, Kralj čačka i Luce. Na Dobro jutro stageu će od 22,00 sata pa nadalje nastupati Distincitve, Tikach, Kuku$ Klan, BAsinga i Ivan Krpan. (www.icv.hr, vg; foto: Vladimir Grgurić)

[g-gallery gid=”420600″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content