FOTO: Virovitica u pravoj drami jedanaesteraca izgubila u pretkolu Hrvatskog kupa na Vegeški od Vrbovca

U pravoj drami koja se ove subote odvijala na Vegeški, Virovitica ipak nije uspjela ući u 1. kolo Hrvatskog nogometnog kupa. Pred ispunjenim tribinama momčad trenera Elvisa Vinaka izgubila je u pretkolu od Vrbovca sa 10:9 nakon jedanaesteraca. No, krenimo redom.
Sve je sjajno započelo golom Denisa Kovača u 33. minuti dvoboja, zatim su gosti smanjili u 40. minuti pogotkom Josipa Colarića, da bi Krešimir Crvenka zabio za vodstvo i sa 2:1 se otišlo na poluvrijeme. U drugom dijelu gosti stupaju na pozornicu golovima Matije Dimovića i Josipa Gegića koji je zabio iz kaznenog udarca u 85. minuti. Taman kada se publika počela razilaziti, sudac Marko Cestarić iz Siska u 90. minuti je pokazao na bijelu točku, a precizan za Virovitičane bio je Nikola Suvajac, te je susret nakon 3:3 otišao u produžetke nakon kojih je i dalje rezultat ostao isti. Uslijedili su jedanaesterci u kojima je član III. HNL sjever Vrbovec imao više sreće. Precizni za Virovitičane bili su Nikola Suvajac, Luka Vinovrški, Marko Puškarić, Denis Kovač, Luka Skoko i Matko Reščić, dok je Krešimiru Crvenki i Stjepanu Iharošu udarce obranio gostujući vratar Filip Jendriš.
Virovitica nema za čime žaliti. Unatoč ozljedama nekolicine igrača, pokazali su srce i dali su sve od sebe, no fortuna ove subote nije bila na njihovoj strani, a sada će se više moći posvetiti prvenstvu Četvrte lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica koje počinje idući vikend.
Inače, susret je obilovao grubom igrom, te je sudac pokazao čak devet opomena, pet igračima Virovitice i četiri gostujućim igračima. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak i Vedran Lesić)

[g-gallery gid=”423793″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content