FOTO: Završeni radovi na Studentskom domu u Virovitici, otvorenje 30. kolovoza, prvi natječaj sredinom mjeseca

Radovi na Studentskom domu su završeni, prošao je tehnički pregled i Studentski dom Virovitica bit će otvoren 30. kolovoza 2017. godine. Kapacitet doma, ukupne veličine 2.287,87 m2 je 108 ležajeva. Investitor projekta je Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a financiranje se temelji na Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte financirane iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova. Ukupna vrijednost projekta je 18.524.301,88 kn.

Projekt Studentskog doma realiziran je zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA i Virovitičko-podravske županije i predstavlja najljepši i najmoderniji studentski dom od Zagreba do Osijeka. Inače, prošle godine u ljeto, radove na Studentskom domu u Virovitici otvorio je ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić koji je bio i idejni začetnik ove ideje.

MG 7010U prizemlju doma nalaze se prostorije za osoblje doma, kotlovnica, prostorija za bicikle, prostorija za posteljinu, zajednički sanitarni čvor, dvije sobe za osobe s invaliditetom i ostale sobe. Prvi kat sadrži sobe, zajednički dnevni boravak, praonicu i informatičku učionicu. Drugi kat sadrži sobe i praonicu.

Korisnicima Studentskog doma Virovitica smještaj će biti omogućen u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama. Na raspolaganju će im biti boravak za zajedničko druženje korisnika, informatička učionica te besplatni WiFi u svim prostorijama. Studentski dom Virovitica opremljen je profesionalnim perilicama i sušilicama rublja te uređajima za glačanje.

MG 7015Natječaj za smještaj u Studentski dom Virovitica biti objavljen sredinom kolovoza. (www.vpz.hr, studom.vsmti.hr, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”420479″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content