U Kapincima održan 6. Memorijalni kup „Stjepan Eri“

U Kapinačkoj bari održan je šesti Memorijalni kup u sjećanje na Stjepana Erija, hrvatskog branitelja koji je poginuo 1991. pri oslobađanju Ćeralija. U organizaciji Športsko ribolovne udruge „Amur“ iz Kapinca, pod pokroviteljstvom Općine Sopje, na kupu je sudjelovalo 24 natjecatelja, odnosno osam ekipa u tri sektora.

U sportskom lovu ribe udicom na plovak natjecale su se ribolovne udruge: Šaran Sopje, Smuđ Slatina, Piškur Josipovo, Mrena Noskovci, Amur Kapinci, HVIDR-a Slatina, Pastrva Voćin i ekipa iz Crnca. Najviše ribe ulovile su ekipe Pastrva Voćin, Smuđ Slatina i Šaran Sopje, kojima su nagrade dodijelili Željko Janečić, Siniša Hrgović i Mario Kupres kao predstavnici općine Sopje i Ivan Oreški te Ivo Eri, brat poginulog branitelja Stjepana Erija.

Stjepan Eri je sahranjen u rodnim Kapincima gdje svake godine izaslanstvo Općine Sopje polaže vijence i pali svijeće. U nedjelju, 20.kolovoza, izaslanstvo je predvodio zamjenik načelnika općine Sopje Željko Janečić, predsjednik Općinskog vijeća Sopje Siniša Hrgović, zamjenik predsjednika Općinskog vijeća Sopje Mario Kupres te Ivan Oreški u ime organizatora memorijala.

(www.icv.hr)

[g-gallery gid=”424291″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content