LIJEPE NA VININ NAČIN: Tuš na spušteni kapak

Drage moje čitateljice, nastavljam s temom spuštenih kapaka. Moram priznati da često imam upite može li se tuš za oči nanijeti na spuštene kapke i uvijek isto odgovorim: DA, DA i DA.

Možda se neće svatko odvažiti, ali dobro nanesen tuš otvara pogled bez obzira o kakvim se kapcima radilo. Kod spuštenih kapaka vrijedi pravilo – tuš nanijeti uz rub trepavica u tankoj liniji, tako ćemo definirati oko. Što se tiče vrste tuša, bilo bi najbolje izabrati tuš s tankim podatnim kistićem jer tako možete napraviti što tanju liniju. Uz sjenila i nekoliko umjetnih trepavica potpuno ćete oblikovati oko. Hoće li to biti dramatično ili klasično, to samo ovisi o prigodi i željama. Također bijela olovka unutar donjeg kapka svakako će dati poseban izgled i svježinu. Bitno je da je olovka masna, a može biti i bisernog odsjaja. Za završni “touch” dodajte sjenilo u kut oka do nosa u svijetlo rozim ili zlaćanim tonovima. Što se tiče make upa sve je moguće i dozvoljeno!

Stojim na raspolaganju za sve upite, a ako želite čitati o nečem što vas baš jakooooo zanima, tu sam. Slobodno pitajte i komentirajte. Lijep pozdrav!

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content