LOLLIPOP – mjesto za sve generacije: Bogata ugostiteljska ponuda i zanimljivi sadržaji za najmlađe

Ugostiteljski objekt “LOLLIPOP”,u samom centru Virovitice, Antuna Mihanovića 4 , pokraj kružnog toka lijepo je i svrsishodno uređen objekt koji ima i prekrasno, prostrano i osvijetljeno dvorište, zatvoreno iz sigurnosnih razloga.

LOLLIPOP u ponudi ima veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića, toplih napitaka, smutija, Ledo sladoleda, lizalica i dječjih kašica.

Organiziraju i najbolje proslave rođendana prilagođene dobi djece i željama i mogućnostima u kojima se svatko može pronaći.

Na raspolaganju i za najam su i tobogani na napuhavanje te veliki izbor balona punjenih helijem s raznim motivima i za sve prigode koji će svaki rođendan učiniti nezaboravnim.
LOLLIPOP nudi i veliki izbor raznih sadržaja za djecu te prostor za dojenje i previjanje beba.

[g-gallery gid=”421241″]

Radno vrijeme ugostiteljskog objekta LOLLIPOP je od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 22 sata, a od petka do nedjelje od 8 do 23 sata.

Sve informacije možete dobiti na brojeve mobitela: Marija – 098/1857643 i Miroslav – 098/9042998.

Posjetite ih i iskoristite prekrasno uređeno dvorište za bijeg od vrućina te za uživanje u omiljenom napitku, a za organiziranje najboljih rođendanskih proslava slobodno i bez obaveze nazovite.

Ljubazni vlasnici će vam sa zadovoljstvom odgovoriti na vaša pitanja i ponuditi najbolje rješenje na obostrano zadovoljstvo. (promo)

[g-gallery gid=”421255″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content