NK Mikleuš odnio pobjedu na 25. memorijalnom turniru „Stjepan Mlakar“

U Četekovcu je održan 25. memorijalni turnir „STJEPAN MLAKAR“, koji se obilježava povodom pogibije Hrvatskog policajca Stjepana Mlakara koji je dana 11. kolovoza 1991. godine ubijen iz zasjede prilikom obnašanja redovite policijske ophodnje na cesti između naselja Humljani i Pušina nedaleko od mjesta Slatinski Drenovac.
Na Turniru su sudjelovale 4 ekipe. NK „Dinamo“ Četekovac kao domaćin,“Mikleuš“ iz Mikleuša, „Voćin“ iz Voćina i “Slavonija“ Sladojevci.

U polufinalnoj utakmici Dinamo je odnio pobjedu nad Voćinom 4:0, dok je Mikleuš slavio protiv Slavonije 5:4. U utakmici za treće mjesto slavila je Slavonija, dok je u finalu Mikleuš odnio pobjedu nad Dinamom.

Najboljim igračem turnira proglašen je Danijel Podmanicki (NK“Mikleuš“). Najboljim vratarem Tomislav Kizivat (NK“Sladojevci“). Najboljim strijelcem Darko Kokoška (NK“Dinamo“ Četekovac).

Prije početka Turnira sinovi poginulog Stjepana Mlakara, Robert i Renato, predstavnici NK „Dinamo“ Ivica Dorinko i Matej Košorog te načelnik Općine Mikleuš Milan Dundović i zamjenik načelnika Dalibor Lipovac, položili su vijenac i zapalili svijeću na grobnom mjestu u sjećanje na pokojnog Stjepana Mlakara.
Memorijalnom turniru nazočio je i pomoćnik Ministra Hrvatskih branitelja Nenad Križić. (icv.hr, mikleus.hr)

[g-gallery gid=”422687″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content