Obavijest o zatvaranju i privremenoj regulaciji prometa za Rokovo

U razdoblju od subote 12. kolovoza od 16,00 h do četvrtka 17. kolovoza do 5,00 h, radi održavanja manifestacija u sklopu obilježavanja Rokova 2017. – Dana grada Virovitice, zatvorit će se za promet uže središte grada Virovitice, i to glavna cesta kroz grad između kružnog toka na raskrižju s Ulicom A. Mihanovića i kružnog toka kod Fine, te dio Ulice Ljudevita Gaja do skretanja u Ulicu Augusta Šenoe.

Pozivamo sve sudionike u prometu za poštivanje postavljene privremene prometne regulacije i korištenje obilaznih pravaca na koje će biti usmjeravani na glavnim raskrižjima preusmjeravanja prometa.

U dane 13., 14., 15. i 16. kolovoza (nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda) 2017. godine, provodit će se privremena regulacija prometnog toka jednosmjernim prometom u Ulici Petra Berislavića u dijelu od Ulice Antuna Mihanovića do Ulice Tina Ujevića s tokom prometa po desnom traku u smjeru prema istoku, a lijevi trak će služiti za uzdužno parkiranje.

Ovim putem, obavještavamo Vas da u te dane svoje automobile parkirate ispred Vaših kolnih ulaza kako bi Vam u svakom trenutku bio osiguran nesmetan izlaz na ulicu u pravcu istoka. (www.virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content