OUTDOOR WEEKEND NA VIROVITIČKIM JEZERIMA: Matko Kolesarić najbrži u trailu, Mateja Cah osvojila broncu na Putu Šarana

Biciklistički klub Bor proteklog je vikenda na Virovitičkim jezerima organizirao “Put šarana Outdoor weekend”. U disciplini trail održana je trkačka utrka, a iz BK Bora nastupili su Marko Kolesarić koji je bio najsjajniji u challenge trailu, dok je Nemanja Beatović bio četvrti, a u Experience trailu Anamarija Kučan je bila sedma, dok je Sanja Galović osvojila osmo mjesto.

[g-gallery gid=”423697″]

Bez obzira što je kiša lila “kao iz kabla”, u nedjelju se na utrku XC Put šarana prijavilo čak 87 biciklista. U kategoriji žena Mateja Cah je osvojila broncu.

Ove godine, “Borovci” su ponovno “okrunili” kraljicu i kralja šarana, vozače koji su najbrže odvezli jedan veliki krug. Kraljica šarana je Majda Horvat, dok je kralj šarana Matej Skuzin.

[g-gallery gid=”424179″ random=”1″]

Preostali rezultati “Borovaca” na XC utrci Put šarana: Ivan Vrbanić – 7. mjesto kategorija Elite (1:59:43), Mateja Cah – 3. mjesto kategorija Žene (1:04:19), Ivan Pintera – 4. mjesto kategorija Veteran A (1:14:10), Antonio Bilić – 14. mjesto kategorija Veteran A (1:34:30), Igor Bajser – 4. mjesto kategorija Veteran B (1:21:42), Matko Kolesarić – 9. mjesto kategorija Sport (0:49:02). (www.bk-bor.hr, foto: Matija R. & BK BOR)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content