Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: akcijski film “Čuvaj me s leđa” i animirani “Auti 3”

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte:

2.9.2017. – 20h – Čuvaj me s leđa

2.9. Čuvaj me s leđaJackson je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski agent (Reynolds) ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu. Jackson je naime njegov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje nevjerojatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoeuropskim diktatorom (Oldman).

3.9.2017. – 18h – AUTI 3

3.9. Auti 3 SinkZaskočen novom generacijom trkaćih automobila brzih kao plamen, legendarni Munjeviti Jurić iznenada je izbačen iz sporta koji voli. Da bi se vratio u igru, trebat će pomoć Klare Ramirez, revne mlade tehničarke s vlastitim planom za pobjedu, nadahnuće od starog Fantastičnog Hudson Horneta i nekoliko neočekivanih preokreta. Srce šampiona testirat će se na najvećoj stazi Piston kupa gdje će se dokazati da broj 95 još nije gotov!

Pretprodaja karata na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.

UKOLIKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PREDPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije. Cijena karte je 20 kuna. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content