Počeo jesenski upisni rok za srednjoškolce: Pogledajte za koja zanimanja ima slobodnih mjesta na području VPŽ

Od ponedjeljka, 21. kolovoza počinju prijave obrazovnih programa za jesenski upisni rok za 1. razred srednje škole. Prijave će trajati do 28. kolovoza, uz iznimku onih obrazovnih programa koji zahtijevaju dodatne provjere, a koji će se moći prijavljivati do 22. kolovoza. Konačne ljestvice poretka bit će objavljene 31. kolovoza.

Prema podacima Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole, na području Virovitičko-podravske županije ostalo je slobodno 119 mjesta, s time da su svi gimnazijski programi popunjeni.

U Strukovnoj školi Virovitica slobodnih je 10 mjesta i to za smjerove prodavač i slastičar, Tehnička škola Virovitica ima dva mjesta za računalnog tehničara, dok je u virovitičkoj Industrijsko-obrtničkoj školi 29 mjesta za zanimanja: autolimar, vrtlar, cvjećar, pomoćni stolar, frizer te stolar. Glazbena škola Jan Vlašimsky Virovitica ima slobodnih 16 mjesta.

U Srednjoj školi Stjepana Sulimanca Pitomača slobodnih je 18 mjesta i to za automehaničara, poljoprivrednog gospodarstvenika, agroturističkog tehničara i prodavača.

Industrijsko-obrtnička škola Slatina slobodnih ima 29 mjesta za zanimanja krojač, pomoćni krojač, mehaničar poljoprivredne mehanizacije, vodoinstalater, stolar, CNC operater, prodavač,m kuhar, frizer, automehaničar i elektroinstalater. Srednja škola Marka Marulića ima jedno slobodno mjesto za smjer elektrotehničar.

Srednja škola „Stjepan Ivšić“ Orahovica u jesenskom roku će upisivati prodavače, konobare, komercijaliste i CNC operatere, a slobodnih je ukupno 14 mjesta. (icv.hr, mb; upisi.hr; foto: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content