Rukometašice Pitomače počele s pripremama za I. HRL

Trener Vladimir Gašparac okupio je pitomačke rukometašice na terenima nogometnog kluba Pitomače. Veći dio igračica, na koje trener računa pojavio se na prvom treningu dok će se ostale priključiti pripremama u idućih nekoliko dana zbog fakultetskih obaveza. Sve igračice su svjesne da bez napornog rada i treniranja ne može biti uspjeha na terenu, a niti pobjeda.
Uprava je uspjela na okupu zadržati prošlosezonsku ekipu.
Među igračicama su i dva nova lica, povratnica u pitomačke redove Valentina Šanteković, koja će nakon nekoliko sezona u Đurđevcu pojačati igračku konkurenciju u vanjskoj liniji pitomačkog prvoligaša.
Dosadašnjim vratarkama konkurenciju će pojačati i iskusna Melita Jug koja je ponikla u Koprivnici, nakon čega je niz godina branila za zagrebačkog prvoligaša Trešnjevku, a prošle sezone je igrala u Norveškoj.
Uz članove klupske uprave trener je igračicama iznio plan priprema za prvoligašku sezonu. Prva dva tjedna trenirat će se na vanjskim terenima, nakon čega slijede treninzi u obnovljenoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića koja će mnoge iznenaditi svojim novim izgledom. Uz redovite svakodnevne treninge ekipa će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica. (www.icv.hr, mš; Fotografije: dp)

IMG 1104 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content