SVEČANA SJEDNICA OPĆINE SUHOPOLJE: Zlatne plakete uručene Vidri, Brani, Damiru Mareniću i Zorici Hegedušić

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima Domovinskog rata ispred zgrade općine, u petak je nastavljen program obilježavanja Dana općine Suhopolje. Nakon polaganja vijenaca održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Suhopolje na kojoj su načelnik općine Siniša Horvat i predsjednica Općinskog vijeća Zorica Hegedušić upoznali nazočne s do sada odrađenim poslovima, ali i s aktivnostima koje općina planira provesti na podizanju standarda življenja svojih žitelja u budućem razdoblju.

Čestitku domaćinima na Danu općine, blagdanu Velike Gospe tom prigodom poželjeli su i saborski zastupnik, predsjednik HVIDRA-e Republike Hrvatske Josip Đakić, župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin.
Tom prigodom uručena su i Javna priznanja općine Suhopolje.

Zlatne plakete primili su Razvojna agencija Vidra za iznimnu potporu u provedbi projekata na području općine Suhopolje, Brana d.o.o. za dugogodišnju uspješnu suradnju i doprinos u realizaciji projekata komunalne infrastrukture na području općine Suhopolje, Damir Marenić za dugogodišnju uspješnu suradnju i doprinos u provedbi projekta aglomeracije Suhopolje i Zorica Hegedušić za dugogodišnju uspješnu suradnju i doprinos u društveno-političkom životu te unapređenju rada Općinskog vijeća Općine Suhopolje.

Također, uručene su i Srebrne plakete i zahvalnice. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

[g-gallery gid=”421400″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content