FOTO: Održana početna konferencija projekta “In-In – integracija i inkluzija” kojim će se na četiri godine zaposliti 44 pomoćnika u nastavi

U Velikoj županijskoj vijećnici u Virovitici idržana je početna konferencija i potpisivanje ugovora o provođenju projekta „In-In – integracija i inkluzija“ kojim će se na četiri godine zaposliti 44 pomoćnika u nastavi.

Prema riječima župana Igora Androvića, ukupna vrijednost projekta iznosi 7.973.116,80 kuna od kojih su oko 7.566.487,82 kune bespovratna sredstva Europskog socijalnog fonda dok će preostala sredstva u proračunu osigurati Virovitičko-podravska županija.

Vesna šerepac, pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu, koji je u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA napisao projektnu prijavu naglasila je kako je projekt “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III” nastavak dvogodišnjeg projekta, koji su trajali jednu školsku godinu dok će ovogodišnji projekt trajati do 2021. godine.

MG 3376Opširnije pročitajte u novom broju Virovitičkog lista…

[g-gallery gid=”425802″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content