FOTO: Rukometaši Viro Virovitice odličnom igrom stigli do prve prvoligaške pobjede, rukometašice Pitomače izgubile u Umagu

U drugom kolu 1. lige sjever pred gotovo punom dvoranom Tehničke škole rukometaši Viro Virovitice su pobijedili Vidovec sa 32:27. U prvom dijelu gosti su pružali otpor, ali u drugom dijelu razigrani Virovitičani osigurali su sigurnu pobjedu i osvojili prva dva boda.

Najefikasniji u domaćim redovima su bili Krešimir Godeč sa šest, te Kristijan Smiljčić, Matej Paljar i Luka Moslavac s pet zgoditaka, dok je Karlo Štimac sakupio devet obrana. Idućeg vikenda Viro Virovitica gostuje u Đakovu.

MG 5060U drugom kolu 1. lige za žene Pitomača je doživjela drugi poraz. Na gostovanju u Umagu izgubile su od domaćih rukometašica 26:30. Najefikasnije u pitomačkim redovima su bile Tena Mioč s jedanaest i Terezija Ćurić sa šest zgoditaka. Iduće vikenda 1. liga za žene se ne igra zbog kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Francuskoj, a za 14 dana u Pitomači gostuje Bjelovar. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”426886″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content