Gradonačelnik Ivica Kirin na Konferenciji za male trgovce obrtnike u Zagrebu

U utorak je u Zagrebu, u organizaciji časopisa Suvremena trgovina i HOK-a, održana 8. Konferencija za male trgovce obrtnike s temom – Aktualni izazovi i mogućnosti za obrtnike i trgovce. Temeljem poziva organizatora, na konferenciji su, kroz raspravu u panelu: Opstanak malih trgovaca i obrtnika u središtima gradova – Uloga lokalne uprave i samouprave, sudjelovali Ivica Kirin, gradonačelnik grada Virovitice i suradnici.

Gradonačelnik Kirin predstavio je sveukupne poduzetničke aktivnosti na području grada Virovitice, a osobito je predstavio aktivnosti u svezi povećanja objekata iz maloprodajnog lanca, s ciljem povećanja zadovoljstva građana Virovitice kao potrošača, ali i interesa neposrednih proizvođača. Ujedno je dao odgovore na pitanja prisutnih i uglednog ekonomskog analitičara i moderatora Ante Gavranovića. Na skupu su o iskustvima dobre prakse govorili i zamjenica gradonačelnika grada Zagreba Olivera Majić, potpredsjednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Ivan Meh, pomoćnica ministrice Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac, zamjenica gradonačelnika Grada Varaždina Sandra Malenica, predsjednik Ceha trgovine HOK-a Mladen Malta.

Osim gradonačelnika Kirina, u radu konferenciji sudjelovali su Matija Mustač, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i razvoj grada Virovitice i Željko Iharoš, direktor Flore Virovitica. (hgk žk virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content