Jedan od najiščekivanijih horor filmova ove godine, “Ono”, napunio kino PARK u Virovitici, idući petak repriza

Film ‘Ono’ najgledaniji je horor u povijesti hrvatskih kina. I virovitičko kino PARK ne odskače od toga, te je tako i današnja projekcija u 19 sati vrlo brzo rasprodana. Doznali smo iz Poslovnog parka da će virovitičani i po treći put imati priliku vidjeti jedan od najiščekivanijih horor filmova ove godine, i to sljedećeg petka 22. rujna također u 19 sati.

Na kritičarskoj stranici Rotten Tomatoes film trenutačno drži gotovo 90%, a nemali utjecaj na popularnost filma imala je i uspješna marketinška kampanja. Prepoznatljivi crveni baloni su uoči otvaranja filma u kinima preplavili gradove i ulice podsjećajući na jezivi detalj iz filma.

U mirnom gradiću Derryju na sjeveru SAD-a stvari izgledaju posve spokojno. No to je iluzija jer gradić već stoljećima opsjeda zla sila koja se budi svakih 27 godina i odnosi njihove najmilije. Ove godine, demonsko prisustvo u obliku klauna Pennywisea bacilo je oko na grupu djece. No ovaj put je zlo naletjelo na djecu koja će mu se usprotiviti. Ovaj put zlo neće uspjeti.

Režiju potpisuje Andy Muschietti (Mama), a u glavnim su ulogama Bill Skarsgård kao glavni negativac Pennywise, i grupa mladih glumaca Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton i Jackson Robert Scott. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content