Križevački KTC proglašen najboljom tvrtkom u Koprivničko-križevačkoj županiji u 2016. godini

Križevački KTC proglašen je najboljom tvrtkom u Koprivničko-križevačkoj županiji u kategoriji velikih trgovačkih društava u 2016. godini. Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Koprivnica vlasniku Ivanu Kataviću uručeno je priznanje Zlatne kune. Vlasnik ovog devetog po veličini trgovačkog lanca u Hrvatskoj podijelio je s prisutnima svoj recept za uspjeh.
— Čelni ljudi moraju osjetiti zadovoljstvo da rade kao zaposlenici. Kriteriji postoje, ne smije se ponašati na način “lako ćemo”. Moraju cijeniti radnike da ih motiviraju, da ih gledaju kao svoju djecu. Ja danas, sada već 1.350 zaposlenih gledam kao članove svoje obitelji, tako se i ponašam. Ako je radnik zadovoljan, onda je on i dobar radnik – rekao je Ivan Katavić.

KTC ove godine slavi 25. rođendan, a tijekom godina izrasli su u tvrtku s 22 supermarketa, tri hipermarketa, 18 restorana, pet caffe barova, dvije gradske kavane, šest smještajnih jedinica, putničkom agencijom, lovištem, frizerskim i kozmetičkim salonom, 21 poljoljekarnom i 12 benzinskih postaja. Prošle su godine ostvarili promet od milijardu i 559 milijuna kuna, a zapošljavaju 1300 djelatnika.

(www.icv.hr, foto: Marko Posavec, drava.info)
[g-gallery gid=”425914″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content