Nogomet: Derbi u Orahovici između Papuka i Tehničara, Bratstvo gostuje u Lukaču, Bušetina u Rušanima, u Turnašici ogled neporaženih Turnašica-Dinamo

4.liga: Derbi u Orahovici između Papuka i Tehničara

U šestom kolu 4.lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u subotu 30.rujna u 16 sati igraju tri naša predstavnika. Derbi susret se igra u Orahovici gdje domaći Papuk, koji je drugi na tablici, dočekuje vodeći Tehničar iz Cvetkovca. Slatina na svom stadionu ugošćuje Dinamo iz Predavca. Pitomača putuje teško gostovanje u Križevce. U nedjelju 1. listopada, također u 16 sati, nogometaši Virovitice gostuju u Rovišću, kod posljednjeplasirane momčadi lige. To bi trebala biti prilika za nove bodove.

1.ŽNL : Bratstvo gostuje u Lukaču

U prvoj županijskoj ligi igra se sedmo kolo. U subotu 30.rujna s početkom u 16 sati u Lukaču se igra općinski derbi između domaće momčadi i Bratstva i Gornjeg Bazja. Ostale utakmice se igraju u nedjelju 1.listopada u 16 sati, a sastaju se: Gradina-Podravac Sopje, Voćin-Suhopolje, Mladost Čačinci-Zrinski, Mikleuš-Slavonija, Rezovac-Graničar Okrugljača i Mladost 1930. Čađavica-Dinamo Četekovac.

2.ŽNL: Bušetina gostuje u Rušanima, Sloga iz Zdenaca u Borovi

U subotu 30. rujna u 16 sati u Rušanima igra se prva utakmica šestog kola druge županijske lige u skupini zapad. To je ujedno i derbi između dvije vodeće momčadi Bušetine 1947. i domaćeg Napretka. Bušetina do sada nije izgubila ni bod, dok je Napredak doživio dva poraza, ali na gostovanjima u Grabrovnici i Milanovcu. Sve ostale utakmice se igraju u nedjelju 1.listopada s početkom u 16 sati. U skupni istok derbi se igra u Borovi gdje domaći nogometaši, koji su treći na tablici ugošćuju vodeću Slogu iz Zdenaca

Parovi u skupini zapad: Turanovac-Mladost Vukosavljevica, Croatia-Podgorje, Omladinac-Drava, Sveti Đurađ- Bilogora 1947., Napredak-Bušetina 1947. i Stara Brezovica-Sokol.
U skupini istok se sastaju: Standard-Plavi, DOŠK-Mladost Bakić, Mladost Miljevci-Munja, Borova-Sloga Zdenci, Miholjac-Tehničar i Crnac-Ćeralije.

3:ŽNL: U Turnašici ogled neporaženih: Turnašica-Dinamo

Županijski nogometni trećeligaši igraju utakmice petog kola. U skupini zapad vodeći Dinamo u Kapele Dvora gostuje u Turnašici,kod drugoplasirane momčadi. Obje su ekipe dosad s maksimalnim ulovom bodova. Ova utakmica mogla bi odlučiti jesenskog prvaka.. U skupni istok drugoplasirani Dinamo iz Josipova gostuje u Orešcu. Sve utakmice igraju se u nedjelju 1. listopada u 16 sati.

U skupini zapad: Brana-Kladare, Bilogorac-Podravec, Turnašica-Dinamo Kapela Dvor, Sloga Dugo Selo-Graničar Žlebina i Mladost Stari Gradac-Otrovanec.

U skuipini istok: Meljani-Krčevina, Slavonac-Slaven, Orešac-Dinamo Josipovo i Grabić-Vaška, dok su vodeće Kozice slobodne. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content