Nogometni vikend pred nama…

4.liga: Pitomača igra derbi sa Graničarom

U4. Ligi Bjelovar-Koprivinica-Virovitica ovog se vikenda sa početkom u 17 sati. igraju utakmice trećeg kola. U Pitomači se sastaju dvije prvoplasirane momčadi Pitomača i Graničar iz Đurđevca. Papuk na svom terenu dočekuje Rovišće, a Slatina putuje u Velike Zdence, kod Zdenke. Sve utakmice igraju se u subotu 9.rujna. nogometaši Virovitice u nedjelju gostuju u Predavcu, kod Dinama.

1.ŽNL: Suhopolje ugošćuje Lukač

U 1.županijskoj ligi igra se četvrto kolo. U subotu na stadionu Park igraju Suhopolje i Lukač 05. U subotu 9.rujna u 17 sati se igra i utakmica u Okrugljači, gdje domaći Graničar dočekuje Mladost iz Čačinaca. Sve ostale utakmice se igraju u nedjelju 10.rujna također u 17 sati, a najzanimljivije će biti u Gornjem Bazju, gdje gostuje Rezovac. U ostalom utakmicama se sastaju: Slavonija-Podravac Sopje, Dinamo Četekovac-Gradina, Zrinski-Mikleuš, Voćin-Mladost 1930. i Čađavica, Graničar.

2.ŽNL: Bušetina 1947. dočekuje Omladinac

Županijski drugoligaši igraju utakmice trećeg kola. U skupini zapad u subotu 9.rujna u Rušanima, kod Napretka gostuje Sveti Đurađ. Ostale utakmice se igraju u nedjelju 10.rujna, a derbi se igra u Bušetini, gdje igraju dvije prvoplasirane momčadi Bušetina 1947. i Omladinac iz Korije. Uopstalim susretima igraju: Sokol-Turanovac, Mladost Vukosavljevica-Drava, Podgorje-Bilogora 1947. i Stara Brezovica-Croatia. Sve utakmice se igraju u 17 sati.

U skupini istok sve utakmice igraju se u nedjelju 10.rujna u 17 sati. Najzanimljiviji susret je u Velikom Rastovcu se susreću domaća Munja i Sloga iz Zdenaca. U ostalim utakmicama igraju: Plavi-Tehničar, Mladost Bakić-Borova, Ćeralije-Mladost Miljevci, Crnac-Standard i DOŠK-Miholjac.

3.ŽNL: Kozice gostuju u Josipovu

Županijski trećeligaši su došli do drugog kola. Sve utakmice se igraju u nedjelju 10.rujna u 17 sati.

U skupini zapad se sastaju: Dinamo Kapela Dvor-Podravec, Graničar Žlebina-Drava, Otrovanec-Bilogorac, Mladost Stari Gradac-Turnašica i Kladare-Sloga Dugo Selo. U skupini istok igraju: Slaven Detkovac-Krčevina, Dinamo Josipovo-Kozice, Vaška-Meljani i Grabić-Slavonac, dok je Orešac slobodan. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content