Nogometni vikend pred nama: Pitomačani dočekuju Tomislav, Virovitica, Slatina i Papuk gostuju

4.liga: Pitomačani dočekuju Tomislav, Virovitica, Slatina i Papuk gostuju

Ovog vikenda igra se peto kolo 4.nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Nogometaši Pitomače, koji su protekli vikend prvi puta ove sezone nisu uhvatili puni plijen, te su time pali sa prvog na treće mjesto na ljestvici, dočekuju Tomislav iz Bereka. Svi ostali naši ligaši gostuju: Virovitica putuje u Đurđevac, kod Graničara, Papuk u Velike Zdence kod Zdenke, a Slatina u Kloštar Podravski kod Mladosti. Sve utakmice igraju se u subotu 23.rujna u 16 sati.

1.ŽNL : Suhopolje ugošćuje Mladost iz Čačinaca

Županijski prvoligaši igraju šesto kolo. Dvije utakmice se igraju u subotu 23.rujna sa početkom u 16.30 sati. U Okrugljači domaći Graničar dočekuju Voćin. Domaćim igraćima to je prilika da prekinu niz od dva poraza, protiv gostiju , koji ove sezone nisu osjetili slast pobjede. Na stadionu Park u Suhopolju vodeća momčad dočekuje Mladost iz Čačinaca. Ostale utakmice se igraju u nedjelju 24.rujna u 16.30 sati, a sastaju se: Zrinski-Mladost 1930. Čađavica, Dinamo Četekovac-Lukač 05, Bratstvo-Mikleuš, Slavonija-Gradina i Podravac Sopje-Rezovac.

2.ŽNL: Croatia gostuje u Bušetini, Munja dočekuje Borovu

Sve utakmice 5.kola druge žuapnijske nogometne lige igraju se u nedjelju 24.rujna u 16.30 sati. U skupni zapad Croatia iz Grabrovnice gostuje kod vodeće Bušetine, a drugoplairani Napredak iz Rušana putuje u Milanovac kod Sokola. U skupini istok najzanimljivije bi trebalo biti u Velikom Rastovcu gdje domača Munja igra sa Borovom.
Parovi u skupini zapad: Sokol-Napredak, Bušetina 1947.-Croatia, Drava-Bilogora 1947., Stara Brezovica-Sveti Đurađ, Podgorje-Turanovac i Mladost Vukosavljevica-Omladinac. U skupini istok se sastaju: Sloga Zdenci-Tehničar, Crnac-Miholjac, Ćeralije-DOŠK, Mladost Bakić-Standard, Plavi-Mladost Miljevci i Munja-Borova.

3.ŽNL: Dinamo iz Kapele Dvora igra sa Bilogorcem

Županijski nogometni trećeligaši su došli do četvrtog kola. U skupini zapad vodeći Dinamo u Kapeli Dvoru ugošćuje Bilograc iz Velike Črešnjevice. U skupni istok u Vaškoj domaći nogometaši igraju sa gostima iz Orešca. Sve utakmice igraju se u nedjelju 24.rujna u 16.30 sati. U skupini zapad: Graničar Žlebina-Turnašica, Dinamo Kapela Dvor-Bilogorac, Otrovanec-Sloga Dugo Selo, Kladare-Mladost Stari Gradac i Podravec Dinjevac-Brana. U skuipini istok: Vaška-Orešac, Dinamo Josipovo-Slavonac, Slaven-Meljani i Krčevina-Kozice, dok je Grabić slobodan. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content