Nogometni vikend pred nama

4.liga: Virovitica dočekuje novaka Mladost, a Slatina prvake Garić

Ovog vikenda na rasporedu su utakmice 2.kola 4.nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Nakon poraza u Cvetkovcu nogometaši Virovitice u subotu 2.rujna na svom terenu dočekuju novu momčad u ligi Mladost iz Kloštra Podravskog. Također u subotu Slatina na stadionu Antune Tone Butorca dočekuje prošlosezonske prvake nogometaše Garića, a orahovački Papuk putuje Podravcu u Virje. Pitomača svoju utakmicu igra u nedjelju 3.rujna u gostima kod Rovišća.

1.ŽNL: Suhopolje gostuje u Mikleušu

U 3.kolu 1.županijske nogometne lige u subotu 2.rujna igraju u Lukaču domaći nogometaši sa Voćinom. Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju 3.rujna, svi domaćini će pokušati doći do nova tri boda, a derbi susret se igra u Mikleušu, gdje se susreću dvije najbolje ekipe u prošloj sezoni prvak Suhopolje i doprvak Mikleuš. Parovi: Lukač 05-Voćin, Mladost 1930. Čađavica-Mladost Čačinci, Gradina-Zrinski Nova Bukovica, Rezovac-Dinamo Četekovac, Podravac Sopje-Bratstvo, Slavonija-Graničar Okrugljača i Mikleuš-Suhopolje. Sv eutakmice se igraju u 17 sati.

2.ŽNL: na zapadu derbi u Špišić Bukovici

Županijski nogometni drugoligaši u nedjelju 3.rujna u 17 sati igraju utakmice drugog kola. U zapadnoj skupini u derbi se igra u Šipišić Bukovici, gdje se susreću domaća Bilogora i Bušetina, dok se u susjednoj Koriji igra gradski derbi između Omladinca i Sokola iz Milanovca. Parovi: Bilogora 1947.-Bušetina 1947., Omladinac-Sokol, Sveti Đurađ-Mladost Vukoslavljevica, Croatia-Napredak, Drava-Podgorje i Turanovac-Stara Brezovica.
U skupini istok se sastaju: Sloga Zdenci-Plavi, Tehničar-Mladost Bakić, Borova-Čeralije, Mladost Miljevci-Crnac, Standard-DOŠK i Miholjac-Munja

3.ŽNL: U prvom kolu derbi Dinamo(KD)-Kladare

U nedjelju 3.rujna sa natjecanjem počinju županjiski trećeligaši. Sve utakmice igraju se u 17 sati. U skupni zapad već u prvom kolu igra se derbi u Kapeli Dvoru, gdje domaći pojačani Dinamo dočekuje uvijek neugodne Kladare. U ostalim susretima se sastaju: Turnašica-Sloga Dugo Selo, Bilogorac-Mladost Stari Gradac, Brana-Otrovanec i Podravec-Graničar Žlebina U istočnoj skupini igraju: Slavonac-Orešac, Meljani-Grabić, Kozice-Vaška i Krčevina-Dinamo Josipovo, dok je Slaven iz Detkovca slobodan.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content