Prvoligaški rukomet ponovno na virovitičkim parketima: Rukometaši Viro Virovitice ove subote dočekuju Vidovec

Nakon poraza prošlog vikenda u Ivanić Gradu, u subotu 23. rujna u 19 sati slijedi prva domaća utakmica rukometaša Viro Virovitice ove sezone. U dvoranu Tehničke škole Virovitica dolazi Vidovec koji u prvom kolu na svome terenu minimalno poražen u od mlade i poletne momčadi PPD Zagreb II.

Momčad iz Vidovca je iskusna i odlična. Prošle sezone plasirali su se u zlatnu sredinu i sve su samo ne lak protivnik. Stoga u subotu ekipa Damira Vašarevića treba pružiti svoj maksimum za pobjedu. Agresivna i borbena igra u obrani, što manje tehničkih pogrešaka te hrabriji i odlučniji napad prije svega vanjske linije. Uz naravno dobre golmane bez čega ove sezone neće biti bodova.

Uza sve nadajmo se da će ekipa imati i značajnu podršku sa tribina. Prva liga se vratila u Viroviticu, već početak lige pokazuje da se u njoj igra rukomet više razine od prošle drugoligaške sezone, i bilo bi šteta da ljubitelji sporta i rukometa propuste priliku za doći u dvoranu. Ove sezone u klubu je odlučeno da će za utakmice biti potrebno imati ulaznice, a besplatne ulaznice mogu se podići na ulazu u dvoranu. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content