Siniša Knežević novi načelnik Policijske uprave Virovitičko-podravske

Za novog načelnika Policijske uprave Virovitičko-podravske, umjesto dosadašnjeg Mirka Kostelca, Ministarstvo unutarnjih poslova imenovalo je Sinišu Kneževića, kojeg je na konferenciji za novinare predstavio zamjenik Glavnog ravnatelja policije Željko Prša.

Siniša Knežević 1991. godine upisao je srednju policijsku školu na Policijskoj akademiji u Zagrebu, koju je završio 1995. godine. Kao jedan od najuspješnijih polaznika s izvanredno postignutim rezultatima tijekom školovanja, odlukom tadašnjeg ministra MUP-a upućen je na Visoku policijsku školu, koju je nakon tri godine uspješno završio, te stekao zvanje kriminalista. Zvanje diplomiranog kriminalista stekao je 1999. godine.

Tijekom svoje policijske karijere obavljao je poslove od policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija, a imenovanje za načelnika dočekao je na radnom mjestu policijskog službenika za odnose s javnošću.

Novi načelnik P.U. Virovitičko-podravske, hrvatski je branitelj, a u dosadašnjoj policijskoj karijeri stekao je pohvale za svoj rad od strane ravnatelja policije i prijašnjih načelnika policijske uprave. (www.icv.hr, zc)

siniša knežević 4IMG 9751 Medium IMG 9752 Medium

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content