Nekoliko tisuća školaraca i 1.005. prvašića u našoj županiji prvi puta sjelo u školske klupe, a župan Igor Andrović poželio im je puno uspjeha

U povodu početka školske godine, kada se u promet uključuje nekoliko tisuća učenika osnovnih i srednjih škola s područja Virovitičko-podravske županije, među kojima i 1.005 prvašića, virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, uputio je apel vozačima za oprez, a djecu zamolio da budu pažljiva u prometu, te školarcima i njihovim profesorima i učiteljima, zaželio puno uspjeha u školskim klupama.

– Dragi prvašići, drage učenice i učenici, kao i profesori i učitelji, svi prosvjetni radnici. Pred nama je još jedna školska godina, godina u kojoj vas očekuju novi izazovi, nova iskustva, druženja, prijatelji. Vi ste najvrednije što imamo, vi ste draga djeco, naši školarci, vi ste naše blago. Virovitičko-podravska županije je ove godine sufinancirala dio udžbenika oni koji prvi put sjedaju u školske klupe, našim prvašićima. Ali mnoge od vas, dočekat će obnovljene škole i učionice, sportske dvorane. Jer dok ste vi bili na ljetnom odmoru, mi smo radili da bi uvjeti obrazovanja svima vama bili bolji. Sve to radimo kako bi vam olakšali školovanje, pomogli izgraditi budućnost kakvu zaslužujete. U ovaj ponedjeljak, kada počinje školska godina, apeliram na naše vozače, da budu još oprezniji u prometu, ali i na naše školarce, da budu pažljivi, posebno oni koji prvi put kreću u školu. Dragi prvašići, dragi školarci, želim vam uspjeh u učenju, što više petica i puno radosti u novoj školskoj godini – podcrtao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content