Virovitičanka Ines Štefanov u borbi za titulu “Miss Adria”

Najljepše djevojke Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Italije, Slovenije i Srbije u trci su za krunu “Miss Adria”. Jedna od kandidatkinja je i Virovitičanka 18-godišnja Ineš Štefanov koja se prijavila na natjecanje.

“Imam 18 godina. Iz Virovitice sam, vedre sam naravi i uvijek sam nasmješena bez obzira na životne okolnosti. Radim kao predstavnica humanitarne udruge, jer volim djecu i želim im pomoći što više mogu. U slobodno vrijeme bavim se trčanjem, pohađam više sportsko rekreativnih programa. Od sporta volim pratiti borilačke sportove, kao što su Kickboxing i Slobodna borba. Voljela bih dobiti šansu i još jedno novo iskustvo u životu.” – napisala je u svojoj prijavi Ines.

ines stefanovDomaćin finala Miss Adria 2017. bit će hotel Rixos Libertas u Dubrovniku. Zajedno sa instruktorima tijekom 10 dana priprema koliko budu boravile u ovom čarobnom hotelu, finalistice će prema svojim talentima uvježbavati ples, glumu, pjevanje… a svoje talente će pokazati u večeri finala u dijelu “Talent show”.

Glasati za Ines možete ovdje…  (missadria.com, foto: Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content