Na akciji „Kupujmo Hrvatsko“ u Vinkovcima pet sudionika iz Virovitičko-podravske županije

Danas se u Vinkovcima odvija akcija „Kupujmo hrvatsko“, gdje se predstavlja 75 sudionika, a posredstvom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, predstavlja se i pet sudionika iz Virovitičko-podravske županije.

Na svečanosti otvorenja govorili su: Ivan Bosančić, gradonačelnik Grada Vinkovaca, Josip Dabro, zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije i Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore.

Organizacijom ove akcije „Kupujmo hrvatsko“ u Vinkovcima, Hrvatska gospodarska komora, putem najpoznatije promotivne nacionalne akcije, zaokružila je jubilarnu,
20 godina dugu tradiciju promocije domaćih kvalitetnih proizvoda, na trgovima i ulicama hrvatskih gradova.

IMG 4920Na akciji „Kupujmo hrvatsko“ u Vinkovcima sudionici s područja Virovitičko-podravske županije su: Brana iz Virovitice s prirodnim sokovima od voća, OPG Luka Ivoš iz Gornjeg Bazja, s bučinim uljem, košticama golice, sjemenkama lana i hladno prešanim uljima, OPG Petar Rakošević sa sokovima, čajevima i sirupima od aronije, te OPG Jasna Doner iz Sladojevaca i OPG Pemper Virovitice, sa medom i ostalim pčelinjim proizvodima.

U 2017. godini održane su već četiri akcije „Kupujmo hrvatsko“: u svibnju u Splitu,
u lipnju u Puli, u rujnu u Zagrebu, te današnja u Vinkovcima.

Specijalizirani oblik akcije, Hrvatski proizvod – za hrvatski turizam, održat će se
22. i 23. studenog u Zagrebu.

IMG 4913Promocijom nositelja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, ali i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova je akcija odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti nacije o važnosti kupovanja domaćih proizvoda. Akcija Kupujmo hrvatsko je, već 20 godina, jedan od najpoznatijih poticaja proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta. (hgk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content