Enola Šamu dobila novi motor

Novi zeleni Kawasaki, sletio je u ”dvorište obitelji Šamu” u Turnašici. Uz potporu Virovitičko-podravske županije i sponzora, jedanaestogodišnja Enola Šamu, dobila je novi motor kako bi iduće godine bila bolja i konkurentnija u natjecanjima Prvenstva Hrvatske.

Naime, sredinom kolovoza, virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, u posjeti je primio Enolu Šamu i njenog oca Dejana i obećao pomoć Virovitičko-podravske županije ovoj mladoj i nadarenoj sportašici, koja je jedina djevojčica, koja se konstantno natječe na Prvenstvu Hrvatske, ili u kategoriji supercross.
– Upravo zbog problema sa starim motorom, ovu godinu je Enola Šamu završila na 6. mjestu na Prvenstvu Hrvatske, dok je u Zagorskoj ligi bila 3. Novi motor će Enoli puno značiti i očekujemo iduće godine biti među troje najboljih u Hrvatskoj – podcrtao je Dejan Šamu.

Inače, prema njegovim riječima, drugi problem s kojim su se suočavali ove godine, je bilo nepostojanje staze za trening. Trenutno su u rješavanju papira kako bi dobili mjesto na kojem će postaviti poligon za trening i kako bi u budućnosti Enola bila još bolja. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content