Lavice teško do bodova u susretu sa Đakovčankama

U četvrtom kolu 2. lige sjever rukometašice Tvin Virovitice u izuzetno dramatičnoj utakmici su došle do novih bodova u susretu s gošćama iz Đakova. Na početku su domaće povele s tri zgoditka prednosti i činilo se da će lako doći do novih bodova. Đakovčanke nisu tako mislile i stalo su prijetile domaćim igračicama, koje su igrale bez Kristiane Zečević i Patricije Bajsar. Ozljeda Ree Rakošević donijela je nove probleme trenerici Zdenki Premužić, te se morala osloniti na mlađe igračice, što se nije pokazalo do kraja uspješnim.

U 43. Minuti gošće vode 19:23. Nakon minute odmora Lavice u susret ulaze borbenije posebice u obrani čime se približavaju gošćama, a u 53. minuti ponovno su u prednosti 26:25, koju su do kraju utakmice uspjele povećati na konačnih 30:27.

Po deset golova su zabile Tamara Hudoletnjak i Lorena Hrvoić, četiri Nika Deskar, a po dva Marija Majstorović i Lukrecia Veršec, dok su po jedan postigle Maja Biuk i Rea Rakošević. Na vratima su se istakle Iva Biuk i Iva Blažević. U idućem kolu rukometašice Tvin Virovitice gostuju Belom Manastiru kod Baranje Beli Manastir. (www.icv.hr, mš, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”430648″ random=”1″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content