Mladi virovitički košarkaši sve bolji, u klubu pozivaju djecu da im se pridruže u treninzima

Odigrano je treće kolo košarkaške lige M-15 KS KC-KŽ gdje virovitičani nastupaju s mladićima koji su skupljeni početkom sezone i ove školske godine i koji iza sebe nemaju iskustvo igranja, te su im ovo i prvi košarkaški koraci kao i utakmice. Ekipa KK Virovitica je odigrala protiv ekipe KK Podravca iz Virja te zabilježila poraz rezultatom 92:50, no
kako se utakmice i treninzi polako skupljaju virovitički klinci iz utakmice u utakmicu postižu sve više poena te polako stječu prva iskustva.

Svi smo svjesni koliko truda, znoja i upornosti treba za svaki sport, s obzirom na
informatički svijet u kojem klinci žive 24 sata…treba samo tako nastaviti i skupljati klince i dalje kako bi uživali u sportu…time i dalje pozivamo svu djecu da nam se pridruže od 2003,2004,2005 i mlađe te da uživaju s nama u košarkaškom svijetu. – kažu nam u klubu.

Iduće kolo virovitičani igraju u nedjelju s KK Vedi-Bjelovar.

Zza Viroviticu su igrali i koševe postigli: Edi Albrecht, Branimir Denić 12, Filip Moslavac, Roko Ključec 8, Nikola Ferenčević 10, David Bunjevac 14, Jakov Slavić 2, Ivan Žubrinić 2, Hrvoje Matanić, Nikola Filipović 2, Luka Jurković, Matija Taušan, Vjeko Koledić. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content