Pitomača putuje u Sesvete, Rukometašice Tvin Virovitice dočekuju susjedni Đurđevac

Pitomača putuje u Sesvete

U 3 kolu 1.rukometne lige za žene rukometašice Pitomače gostuju kos Sesveta Agroproteinke. Utakmica se igra u dvorani srednjih škola u Sesvetama u subotu 14.listopada u 17.30 sati

Rukometašice Tvin Virovitice dočekuju susjedni Đurđevac

U 3. kolu druge lige sjever rukometašice Tvin Virovitice u subotu 14. listopada u 19 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju sa susjednim Đurđevcem. Podsjetimo proljetos je Đurđevac iznenađujuće odnio bodove iz Virovitice. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Slatina s Borovom, Orahovica ugošćuje Nexe II.

U subotu 14.listopada u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici rukometaši Slatine u okviru 2.kola 2.lige istok dočekuju Borovo. Rukometaši Orahovice u nedjelju 15.listopada u 16 sati igraju na svom parketu sa susjedima, drugom momčadi našičkog Nexea.

Rukometašice Mikleuša dočekuju Olimpiju

Drugi vikend uzastopce rukometašice Mikleuša igraju u svojoj dvorani mjedne osnovne škole. U nedjelju 15.listopada u drugom kolu treće lige istok igraju s osječkom Olimpijom. Utakmica se igra u 18 sati.

Kadeti Viro Virovitice i Slatine igraju s Maksimir Pastelom i Moslavinom

U drugom krugu 1.kadetske rukometne lige ekipe Viro Virovitice i Slatine u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u nedjelju 15.listopada igraju sa Maksimir Pastelom i Moslavinom. Turnir se igra od 14 do 19 sati.

Mlađe kadetkinje Tvin Virovitice u Križevcima

U prvom krugu 1.mlađe kadetske lige rukometašice Tvin Virovitice u nedjelju 15.listopada gostuju u Križevcima. Igraju sa domaćim Radnikom i varždinskom Kokom. Turnir počinje u 11,15 sati.

Dječaci A s Trnovcem i KTC-om

Dječaci A Viro Virovitice u subotu 14.listopada u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju u drugom krugu lige s Trnovcem u 10 i KTC-om u 13 sati.

Djevojčice Tvin Virovitice i Pitomače igraju međusobno

U prvom krugu 1.lige djevojčica mlade rukometašice Tvin Virovitice i Pitomače igraju međusobno. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u subotu 14.listopada u 14 sati.

Djevojčice B ugošćuju Zrinski i Garešnicu

U prvom krugu regionalne lige sjever djevojčice Tvin Virovitice i Slatine igraju sa Zrinskim iz Čakovca i Garešnicom. Turnir je na rasporedu u nedjelju 15.listopada od 10.45 do 13.45 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content