Rukometašice Pitomače gostuju u Solinu, Lavice putuju u Beli Manastir

Rukometašice Pitomače gostuju u Solinu

U šestom kolu prve lige za rukometašice Pitomača gostuje u Solinu kod Petason Vranjica. Susret se igra u sportskoj dvorani Bilankuša u nedjelju 29.listopada u 18 sati. To je nova prilika Pitomačankama za osvajanje prvih prvoligaških bodova.

Lavice putuju u Beli Manastir

Rukometašice Tvin Virovitice u petom kolu druge lige sjever igraju u sportskoj dvorani u Belom Manastiru kod domaće Baranje. Susret se igra u nedjelju 29.listopada u 19 sati

U Virovitici se igra županijski derbi Slatina-Orahovica

U četvrtom kolu druge lige istok u Virovitici u sportskoj dvorani Tehničke škole igra se županijski derbi između „domaće“ Slatine i Orahovice. Utakmica se igra u subotu 28.listopada u 18 sati.

Rukometašice Mikleuša ugošćuju Osijek II

U petom kolu treće lige istok rukometašice Mikleuša u sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu igraju u subotu 28.listopada u 18 sati s drugom ekipom Osijeka. Do sada Mikleuš u ovom prvenstvu nije osjetio slast pobjede. Druga ekipa Pitomače također u subotu, ali u 10 sati igra u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači igra s Garešnicom utakmicu četvrtog kola.

Dječaci A Viro Virovitice gostuju u Ivancu

Dječaci A Viro Virovitice u trećem krugu 1.lige dječaka gostuju u nedjelju 29.listopada u Ivancu. U sportskoj dvorani tamošnje srednje škole u 9.30 sati igraju s Varaždinom 1930., a u 12.30 sati s domaćom Ivancem. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content