Rukometašice Tvin Virovitice dočekuju Đakovo, Pitomača ugošćuje Koku

Pitomača ugošćuje Koku

U 4 kolu 1.rukometne lige za žene rukometašice Pitomače u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u nedjelju 22.listopada u 16.30 sati igraju s varaždinskom Kokom. To im je nova prilika za osvajanje prvih prvoligaških bodova.

Rukometašice Tvin Virovitice dočekuju Đakovo

U 4. kolu druge lige sjever rukometašice Tvin Virovitice ponovno igraju na domaćem terenu. U subotu 21. listopada u 20 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju s Đakovom, koje je u prošlom kolu pobijedilo Vukovar.. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Slatina u Valpovu, Orahovica igra u Borovu Naselju

U nedjelju 22.listopada u sportskoj dvorani u Valpovu rukometaši Slatine u okviru 3.kola 2.lige istok igraju s domaćom Valpovkom. Rukometaši Orahovice u subotu 21.listopada u 17.30 sati igraju u sportskoj dvorani Borovo Naselje s Borovom.

Rukometašice Mikleuša putuju u Vinkovce

U trećem kolu 3.lige istok rukometašice Mikleuša odlaze na gostovanje u Vinkovce. U subotu 21.listopada u 17 sati u sportskoj dvorani osnovne škole Antuna Gustava Matoša igraju s Vinkovčankama.

Mlađi kadeti Viro Virovitice gostuju u Koprivnici

U drugom krugu 1.mlađe kadetske rukometne lige ekipa Viro Virovitice u sportskoj dvorani gimnazije Frana Galovića u Koprivnici u subotu 21.listopada igraju u 10 sati s Koprivnicom Hangar 18, a u 12 sati s Ludbregom.

Djevojčice A igraju u Rugvici

U drugom krugu 1. lige djevojčica A rukometašice Tvin Virovitice u nedjelju 22.listopada gostuju u Rugvici, kraj Dugog Sela. U 11 sati igraju s domaćom Rugvicom, a u 13 sati sa Siskom .

Dječaci B igraju u Bjelovaru

Dvije ekipe dječaka B Viro Virovitice u subotu 21.listopada u sportskoj dvorani u Bjelovaru igraju u drugom krugu lige s dvije ekipe Bjelovara. Turnir se igra od 13 do 17 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content