Skupština ŽKK Virovitica – najuspješnija sezona u povijesti kluba

U prostorijama NK Virovitice na VeGeŠKi održana je redovna izvještajna skupština Ženskog košarkaškog kluba Virovitica. Izvješće o radu u proteklih godinu dana podnio je tajnik i glavni trener Robert Fritz istaknuvši da će prošla sezona 2016./17. biti označena kao najuspješnija sezona u povijesti kluba. U natjecanju je bilo pet selekcija na županijskoj razini koje su odvojile svih pet titula županijskih prvaka te tri selekcije koje su se natjecale u Regionalnoj ligi sjever od kojih se selekcija Z-11 uspjela plasirati na završnicu Prvenstva Hrvatske.

Iako je sam plasman bio izniman uspjeh, „frajlice“ tu nisu stale te su zauzele odlično 7. mjesto. Ništa manje uspješno nije bilo ni na Prvenstvu Hrvatske do 12 godina gdje je osvojeno 9. mjesto. Odigrani su i organizirani brojni turniri, a u klubu trenutno radi četiri trenera s više od 60 djece. U nastupajućoj sezoni stoga je za natjecanje u Regionalnoj ligi prijavljeno čak 5 selekcija Z-9, Z-11, Z-13, Z-15, Z-17 te seniorska ekipa koja će se natjecati u 3. ligi.

Uprava kluba zahvalila se je svim sponzorima osobito Gradu Virovitici kroz Sportsku zajednicu grada Virovitice, Sportskoj zajednici VPŽ, tvrtkama Flori, Virkomu, CIP i Grafiti Becker te Razvojnoj agenciji VTA, Hrvatskom olimpijskom odboru i Središnjem državnom uredu za šport što su prepoznale rad u klubu i uz svesrdnu pomoć Razvojne agencije VTA odobreni su projekti za kupovinu opreme nužne za rad kluba. Pohvale za dosadašnji rad stigle su i od nazočnih zamjenika gradonačelnika Damira Marenića i predsjednika Zajednice športskih udruga grada Virovitice Josipa Škrablina. Nakon podnesenih izvješća predsjednik ZŠU Virovitica Josip Škrablin pohvalio je rezultate, ali i transparentno vođenje skupštine odnosno činjenicu da je skupštinarima (roditeljima) podneseno opširno izvješće kako o radu tako i financijsko izvješće naglasivši da ovo može biti primjer kako jedan klub svoje članove izvještava o radu u protekloj sezoni. (www.icv.hr)

skupstina 5 skupstina 3 skpstina 4

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content