Svečana sjednica Općinskog vijeća općine Lukač: Pilani Ivča i posthumno Željku Bardiću dodijeljene “Zlatne plakete”

U Društvenom domu u Gornjem Bazju povodom Dana općine Lukač i njihovog zaštitnika svetog Luke održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Lukač na kojoj su predsjednik vijeća Tomislav Živković i načelnik Općine Lukač Đuro Bukvić upoznali sve nazočne među kojima su bili predstavnici VPŽ, Grada Virovitice, Policijske uprave virovitičko-podravske, HGK, načelnici i djelatnici općina, predstavnici Mjesnih odbora, te ostali gosti, o radu i vrlo dobrim postignutim rezultatima. Čestitke u daljnjem radu rukovodstvu i svim žiteljima općine poželjeli su i izaslanik predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda, pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, župan virovitičko-podravski Igor Andrović i gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

MG 7730Povodom Dana općine Lukač i blagdana Svetog Luke, zaštitnika župe Lukačke i općine Lukač u znak javnog priznanja za osobite uspjehe u radu, razvitku i promociji općine Lukač dodijeljena su i javna priznanja općine Lukač.

MG 7802Zlatnu plaketu dobio je posthumno Željko Bardić kao priznanje za izniman trud i doprinos na području gospodarstva, kao dopredsjednik i član predstavničkog tijela Općine Lukač od osnutka Općine Lukač.

MG 7795Zlatna plaketa pripala je i “Pilani Ivča” iz Lukača, vlasnika Ivice Mikić, za uspješan poslovni razvitak i napredovanje na području gospodarstva.

MG 7789Srebrna plaketa pripala je Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Katančić iz Lukača za dugogodišnji razvoj i napredak dugi niz godina.

MG 7792Srebrnu plaketu za uspješan razvoj obrtništva na području općine Lukač dobio je i “Škeljka” zidarski obrt iz Brezika.

MG 7698Osim toga dodijeljene su i zahvalnice, a dobili su ih Vlado Malčić iz Dugog Sela Lukačkog, Renato Udovičić iz Terezinog Polja, Josip Đođ iz Kapele Dvora, KUD “Dugo Selo Lukačko”, Martina Ivšić i Dragica Petrović iz Dugog Sela Lukačkog, Lara Pleše iz Zrinja Lukačkog i Stojan Zec iz Velikog Polja. (www.icv.hr, bs, foto: Matija R.)

[g-gallery gid=”430062″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content